Home > Ganduri > 6 motive pentru care sa mergi la scoala

6 motive pentru care sa mergi la scoala

10 June 2011

1. Scoala te va face sa-ti iubesti locul de munca. Macar te vei putea uita in urma si te vei gandi “Hei, macar acum sunt platit pentru tampenia asta”.

2. Scoala te va invata sa fii prezentabil si civilizat atunci cand scrii ceva pe internet. Precum acest exemplu: “Snt jmeker si merg in club ku pisi dis3ara”.

3. Daca nu mergi la scoala nu poti lua note mari. Si ce daca nu iei note mari te vei intreba? Ei bine, trebuie sa iei note mari astfel incat parintii sa-ti tina fundul puturos in casa si sa-ti dea de mancare in continuare.

4. Daca mergi la scoala vei avea o slujba, vei avea un salar si vei putea contribui la economie. Si daca economia merge bine, tuturor ne merge bine. Nu conteaza ca nimeni nu intelege o boaba din cum functioneaza economia, tu fa acolo cum spun eu pentru ca am dreptate!

5. Scoala va intari relatia dintre tine si parintii tai. Veti vorbi mai mult si pe teme mai variate, precum de ce nu ti-ai facut niciodata temele si de ce se tot plang profesorii tai de tine.

6. Scoala iti va da ocazia sa faci ceva folositor cu timpul tau. Pentru ca asa cum stim cu totii, tot ce fac adolescentii in timpul liber e sa manance, sa doarma, sa fumeze iarba si sa bata untul (daca nu stii ce inseamna a bate untul, da click aici)

Daca nici unul din aceste motive nu te-a convins ca scoala e buna si ea la ceva, regret sa te informez dar vei ajunge sa intorci hamburgerii la Fast Food. Bine bine, n-ai sa lucrezi la Fast Food… poate vei fi norocos si vei spala toalete, sau vei tunde iarba din fata primariei. Posibilitatile sunt infinite! 😀

Advertisements
Categories: Ganduri Tags:
%d bloggers like this: