Home > Ganduri > Barman!! Buntzi buntzi! Hai cu… GAY-ii!

Barman!! Buntzi buntzi! Hai cu… GAY-ii!

4 June 2011

Ma trezesc. Cu greu ma dau jos din pat. Imi pun o cafea, iau o tigara si pornesc calculatorul, sa vad ce s-a mai intamplat peste noapte. Intru pe vreo 3-4 siteuri de stiri, mi le pregatesc frumos, sorb din cafea si ma pun pe navigat. Dar e suficient sa ajung la primul site, scris mare pe prima pagina:

Marşul pentru diversitate şi cel pentru normalitate, în aceeaşi zi, dar la ore diferite

Azi e GAY PARADE FRATI BUNI! 😆

Si acum sa vedeti voi in aceasta zi mirifica dezbateri peste dezbateri, atacuri la persoana si insulte ce vor fi. Urmaresc evenimentul cu entuziasm si interes in fiecare an. Asta din mai multe motive, nici unul cum ca as fi gay eu insumi… nu ca ar fi ceva in neregula cu asta. Dar ies cateva sute de oameni pe strada, imbracati ca si la circ, dupa care vin alte cateva sute de oameni care se joaca de-a razboiul sau ceva, pentru ca toti au bocanci si cipilici a la Rambo. In aceasta zi din an, prostia, tupeul, insulta si tigania ating cote alarmante, chiar si pentru un popor atat de cultivat, respectuos si cu multa buna crestere precum romanii.

Vreti o parere personala? Nu? Bine, am sa v-o spun oricum. Vrei sa sensibilizezi un popor precum romanii la ideea de gay? Daaa, sigur cu un mars o sa-i sensibilizezi la Sfantu’ Asteapta. Poate doar cu mici si bere… Oricum n-ai sa-i sensibilizezi pe romani la nimic, cu atat mai mult daca iesi in fata blocului imbracat ca un paun si dai din pene. Iar pe cei pe care chiar i-ai putea sensibiliza, crede-ma, nu trebuia sa-i sensibilizezi de la bun inceput, pentru ca nu sunt atat de incuiati la minte. Iar astia… “nesensibilosii”… excelenta, tipica si caracterizanta atitudine impotriva gay-ilor. “NU E BINE SA FII GAY!! MOARTE GAY-ILOR!!” … “Dar de ce? ” … “CA ASA SCRIE INTR-O CARTE VECHE DE 2000 DE ANI SCRISA DE MAI MULTI OAMENI CARE SE PLIMBAU MULT IMPREUNA CU UN TAMPLAR SI TRANSFORMAU APA IN VIN *HIC*!!! CA NU E BINE NENE CU NENE FAMELIE SA FIE… ESTE… SUNT!!” … “Dar femeile intre ele?” … ” HEHEHEHE, LEZBI!!! HAHAHA, DA PYSY”…

Cam la asta se rezuma gradul nostru de cultura. Femeile e femei, barbatii e barbati, fiecare separat. Doar micii cu berea, cu semintele si cu fotbalul se pot casatori cand vor ele, cum vor ele, de cate ori vor ele si unde vor ele.

Advertisements
 1. TED
  4 June 2011 at 11:45

  ai dreptate. nu o sa aibe niciodata un impact benefic asupra oamenilor str8 paradele gay.

  • 4 June 2011 at 11:47

   Si paradele pentru normalitate au?

 2. Chad
  6 June 2011 at 15:45

  dak tot se cheama parada pentru normalitate, atunci nu ar trebui si gay-ii sa se imbrace asa cum sunt ei de-obicei? adik eu chiar nu cred, k nu au iesit din casa gandindu-se “oo azi e gay parade, i must show off my gayness” si isi ia toale cu care stie sigur, k ii enerveaza pe aia care nu se alatura paradei…i’m just stating my oppinion

 1. No trackbacks yet.
Comments are closed.
%d bloggers like this: