Home > Ganduri > Ţinutului Secuiesc la Bruxelles

Ţinutului Secuiesc la Bruxelles

31 May 2011

Liderii UDMR au deschis o reprezentanta a Tinutului Secuiesc la Bruxelles, entitate care nu exista in Romania din nici un punct de vedere.

NU EXISTA, in nici o alta tara din lumea asta, un partid de guvernare bazat pe criterii etnice. ASA CEVA NU EXISTA SI NU ESTE LEGAL.

Constitutia Romaniei spune asa:

ARTICOLUL 1

(1) Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil.

[…]

(3) Romania este stat de drept, democratic si social, in care demnitatea omului, drepturile si libertatile cetatenilor, libera dezvoltare a personalitatii umane, dreptatea si pluralismul politic reprezinta valori supreme, in spiritul tradiţiilor democratice ale poporului roman si idealurilor Revolutiei din decembrie 1989, si sunt garantate.

Asa, in alta ordine de idei, nu stiu daca stiti, dar cuvantul Bozgor inseamna om fara de tara. Din punctul meu de vedere, exact asta sunt ungurii de la noi din tara. Adica sa fim seriosi, Romanii nu-i vor, Ungurii nu-i vor… asa ca ei o tot tin cu Tinutul lor Secuiesc, incercand sa gaseasca un loc unde sa nu fie priviti ca si scursuri si dejectii ale pamantului. Va rog, sa nu se inteleaga ca toti ungurii sunt asa. NU! Am o multime de prieteni maghiari, oameni exceptionali. Dar multi ( nu vreau sa spun ca majoritatea… ) sunt nimicuri. Imi permit asadar, de aici incolo, maghiarilor din Romania, cei extremisti, sa le spun bozgori fara nici o rusine.

Prin urmare, toti bozgorii din aceasta tara se fac vinovati de incalcarea constitutiei. Asa ca, eu propun sa fie dati afara din tara, sa mearga in Bozgoria lor, sa vedem cine-i primeste. Oameni fara tara, fara Dumnezeu.

Ca o mica gluma:

Un român s-a-ndrăgostit, după aducerea maghiarilor la noi, sub formă de secui, de o maghiară: iubea mult la ea, atât de mult încât, vorbind cu ea, a prins accent de prost vorbitor de limbă română… aşa că, într-o zi, i-a şoptit evlavios, încercând s-o ademenească spre varianta finală, patul de paie din şopru: poţi să-ţi dau un guruţ? Şi de atunci i s-a zis unguruţ în mediul infect, bârfitor, al satului… Iar maghiarilor li se zice de atunci unguri…

Advertisements
%d bloggers like this: